NLP Introductieavond

Ontdek hoe jij het allerbeste uit je persoonlijke én professionele capaciteiten haalt voor een succesvoller en gelukkiger leven. Tijdens de 2,5 uur durende training leer je alles over NLP en ga je praktisch aan de slag met technieken. De NLP Introductieavond is er ook voor als je meer wilt weten over de opleidingen en trainers.

Waarom NLP?

  • Je kent je drijfveren en focust op succesvol gedrag
  • Je bent in staat je eigen gemoedstoestand te beïnvloeden door visualisatie
  • Je weet de basis van hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn
  • Je bent in staat jezelf en anderen te helpen met angsten
  • Je hebt een sterker zelfvertrouwen en vergroot dat van anderen
  • Je maakt van gebruik van krachtgevende overtuigingen
  • Je communiceert effectief met iedereen mensen om je heen
  • Je bent in staat om jezelf en anderen positief te beïnvloeden

Programma

NLP Introductie

Je leert hoe je met behulp van verschillende NLP technieken, voor positieve veranderingen in gedrag of gedachten kan zorgen bij jezelf en anderen. Je ervaart de talloze mogelijkheden die NLP biedt voor persoonlijke ontwikkeling en je communicatie.

Waarden ontdekken en doelen stellen

Door te kijken naar welke waarden voor jou het belangrijkst zijn, leer je hoe je doelen kunt stellen die voor jou echt haalbaar en gewenst zijn. Je doet inzichten op over hoe je datgene wat jij belangrijk vindt, kunt bereiken.

Effectief en doelgericht communiceren

Je leert de verschillende lagen kennen waarop we elke dag met elkaar, en onszelf, communiceren. Ook zal je meer te weten komen over de invloed van jouw communicatie met de wereld om je heen, en hoe je hier de controle over kan nemen. Je maakt kennis met technieken die zullen zorgen voor meer verbinding en vrijheid in je relaties.

Communiceren met je onderbewustzijn

Het onderbewustzijn speelt een veel grotere rol in ons leven dan we denken. Op de introductiedag leer je wat deze invloed precies inhoudt en hoe NLP zich focust op het beïnvloeden van deze onbewuste wereld. Je leert hoe je je onderbewustzijn vóór je kunt laten werken!

Plaats & Data

Het NLP Instituut verzorgt de NLP Introductieavond in Amsterdam van 19.00 – 21.30 uur. Na je inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging met praktische informatie en de reeds betaalde factuur.

20 september 2018
Amsterdam
20 september 2018
19:00 - 21:30
Petra Zijderveld MBM
19,95
22 november 2018
Amsterdam
22 november 2018
19:00 - 21:30
Petra Zijderveld MBM
19,95