Leidinggevende / Manager

Of je nu voor een groot of klein bedrijf werkt – als leidinggevende moet je verschillende rollen kunnen aannemen. Naast het leidinggeven zelf moet je kunnen delegeren, inspireren en beoordelen. Zo heb je dus een flink aantal vaardigheden nodig op het gebied van communicatie.

Hoe kun je op de meest effectieve manier met je collega’s en werknemers communiceren, en ervoor zorgen dat iedereen de juiste aandacht krijgt? Middels NLP leer je hoe je de behoeften van je collega’s en werknemers snel te observeren, en leer je communicatietechnieken inzetten waarmee je in veel minder tijd de organisatiedoelen bereikt en je werknemers gelukkiger maakt.

Ook leer je hoe je je collega’s en werknemers kunt motiveren – hoe kun je hun talenten optimaal inzetten en hen motiveren de beste versie van zichzelf te worden? Wordt met NLP de leider die het bedrijf en je werknemers nodig hebben, en breng inspiratie en motivatie terug op je werkvloer.

Leerpunten

  • Je weet een sterke vertrouwensband te creëren met je collega’s en werknemers, wat jouw leiderschap bevordert
  • Je motiveert je werknemers om zichzelf optimaal in te zetten voor het bedrijf / de organisatie
  • Je ziet de behoeften van je collega’s en bent in staat hierop te anticiperen tijdens vergaderingen en besprekingen
  • Je geeft jouw bedrijf de kans voor professionele groei, en ziet hoe je jouw collega’s  kan stimuleren om verdere stappen te nemen
  • Je biedt jouw werknemers de zelfverzekerdheid om creatieve stappen te nemen binnen het bedrijf

Blogs

Opleiding Bekijken Brochure Downloaden
Opleiding Bekijken

Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ontdek je kracht

Metaprofiel Test

Je metaprogramma bepaalt hoe jij denkt, voelt, filtert en waarneemt in diverse situaties. Ontdek je sterke en zwakke punten met de Metaprofiel Test.

Start mijn test