Onderwijs

Of je nu kinderen of volwassenen onderwijst, onderwijzer(es) zijn biedt soms uitdagingen. Hoe hou jij jezelf en leerlingen gemotiveerd en hoe breng je kennis op een creatieve manier over? Onderwijzer(es) wordt je om te inspireren, en NLP biedt je de mogelijkheid om alles uit jezelf, je werk en je leerlingen te halen.

De mogelijkheden om NLP in te zetten in het onderwijs, zijn ontelbaar. Zowel bij het omgaan met weerstand vanuit de groep of klas, het oplossen en begeleiden van conflicten onderling als bij het coachen van je studenten of leerlingen, kom je met NLP tot beter en sneller resultaat.

Door het beoefenen van NLP in dit vakgebied krijg je meer inzicht in wat je te bieden hebt, zowel aan jezelf als aan de wereld. Je leert wat je waarden en overtuigingen zijn, en hoe je deze (zowel persoonlijk als tijdens het doceren) kunt overbrengen om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Leerpunten

  • Je motiveert je leerlingen om meer initiatief te nemen in de lessen
  • Je brengt op een leuke, inspirerende en innoverende manier kennis over
  • Je sluit makkelijk en sneller aan bij je leerlingen, waardoor je ze beter kan begeleiden
  • Je weet alles uit jezelf te halen om je lessen te laten slagen
  • Je coacht jouw leerlingen makkelijk, omdat je sneller leert inzien en aanvoelen waar iemands behoeften liggen en wat jij diegene in ondersteuning kan bieden

Blogs

Opleiding Bekijken Brochure Downloaden
Opleiding Bekijken

Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ontdek je kracht

Metaprofiel Test

Je metaprogramma bepaalt hoe jij denkt, voelt, filtert en waarneemt in diverse situaties. Ontdek je sterke en zwakke punten met de Metaprofiel Test.

Start mijn test