Drs. Roderik Kelderman

Drs. Roderik Kelderman

Oprichter & Internationaal NLP Trainer

Roderik Kelderman is oprichter en internationaal NLP Trainer bij het NLP Instituut. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door o.a. Dr. Richard Bandler (co-founder NLP),  Dr. Tad James, Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD. Roderik is daarnaast auteur op het gebied van NLP; zijn boeken zijn o.a. te vinden op bol.com.

Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid op het werk en als ondernemer. In de afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 70.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica. Ook heeft hij, naast Nederland en België, lezingen gegeven in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

Rutney Sluis

Rutney Sluis

NLP Practitioner Trainer & Prestatiecoach

Rutney Sluis is NLP Practitioner Trainer, coach een inspirator. Een ondernemer in hart en nieren. Geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen. Op 18-jarige leeftijd ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie.

De afgelopen jaren heeft hij 600 trainingen / speeches gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Pim Janszen

Pim Janszen

NLP Practitioner Trainer & Coach

Pim Janszen is gespecialiseerd in mensen helpen meer zelfvertrouwen en focus te krijgen. Na een afgeronde studie Psychologie aan de Universiteit van Leiden, besloot Pim zich volledig te richten op NLP en zelfontwikkeling. Hij begon een eigen coachingsbedrijf, waarmee hij mannen helpt meer zelfvertrouwen te ervaren. Via meer dan honderd YouTube-video’s, trainingen, persoonlijke coachingsessies en honderden workshops, draagt Pim zijn passie uit.

Door de persoonlijke transformatie die Pim de afgelopen jaren dankzij NLP heeft meegemaakt, is het nu zijn missie om anderen te inspireren om ook meer uit hun leven te halen. Zijn voornaamste manier om dit te bereiken, is het coachen en trainen van deelnemers van de NLP Practitioner.

Aankomende Workshops

Schrijf je in voor de volgende workshops: