Wie zijn wij

Het NLP Instituut is een opleidingsinstituut dat hoogwaardige opleidingen en trainingen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Succesvol in de praktijk

Onze aanpak is heel persoonlijk met een focus op praktische toepassing. Onze opleidingen en trainingen zijn resultaatgericht middels een combinatie van inzicht, vaardigheid en persoonlijke ontwikkeling. Je leert de kracht van NLP al vanaf de start toepassen op jezelf en anderen.

Je gaat actief en doelgericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden, zodat jij succesvol je doelen gaat bereiken.

Groei met impact

  • Onze opleidingen en trainingen worden constant verbeterd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP en psychologie
  • Onze opleidingen en trainingen zijn grotendeels gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken
  • Onze persoonlijke aandacht en begeleiding zorgt voor positieve ontwikkeling voor iedere deelnemer
  • Onze trainers zijn gecertificeerd NLP Master Practitioners, maar hebben ook een academische en wetenschappelijke achtergrond in de psychologie

Volg een NLP opleiding en/of een van onze trainingen (ook InCompany beschikbaar) en ervaar zelf de positieve impact op je ontwikkeling of organisatie.

Aankomende Workshops

Schrijf je in voor de volgende workshops: