Wie zijn wij

Het NLP Instituut is een erkend opleidingsinstituut dat hoogwaardige opleidingen en trainingen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Succesvol in de praktijk

Onze aanpak is heel persoonlijk met een focus op praktische toepassing. Onze opleidingen en trainingen zijn resultaatgericht middels een combinatie van inzicht, vaardigheid en persoonlijke ontwikkeling. Je leert de kracht van NLP al vanaf de start toepassen op jezelf en anderen.

Je gaat actief en doelgericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden, zodat jij succesvol je doelen gaat bereiken.

Groei met impact

  • Onze opleidingen en trainingen worden constant verbeterd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP en psychologie
  • Onze opleidingen en trainingen zijn grotendeels gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken
  • Onze persoonlijke aandacht en begeleiding zorgt voor positieve ontwikkeling voor iedere deelnemer
  • Onze trainers zijn gecertificeerd NLP Master Practitioners, maar hebben ook een academische en wetenschappelijke achtergrond in de psychologie

Volg een NLP opleiding en/of een van onze trainingen (ook InCompany beschikbaar) en ervaar zelf de positieve impact op je ontwikkeling of organisatie.

Onze mensen

Drs. Roderik Kelderman

Drs. Roderik Kelderman

Oprichter & Internationaal NLP Trainer

Roderik Kelderman is oprichter en internationaal NLP Trainer bij het NLP Instituut. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door o.a. Dr. Richard Bandler (co-founder NLP),  Dr. Tad James, Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD. Roderik is daarnaast auteur op het gebied van NLP; zijn boeken zijn o.a. te vinden op bol.com.

Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid op het werk en als ondernemer. In de afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 70.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica. Ook heeft hij, naast Nederland en België, lezingen gegeven in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

Pim Janszen

Pim Janszen

NLP Practitioner Trainer & Coach

Pim Janszen is gespecialiseerd in mensen helpen meer zelfvertrouwen en focus te krijgen. Na een afgeronde studie Psychologie aan de Universiteit van Leiden, besloot Pim zich volledig te richten op NLP en zelfontwikkeling. Hij begon een eigen coachingsbedrijf, waarmee hij mannen helpt meer zelfvertrouwen te ervaren. Via meer dan honderd YouTube-video’s, trainingen, persoonlijke coachingsessies en honderden workshops, draagt Pim zijn passie uit.

Door de persoonlijke transformatie die Pim de afgelopen jaren dankzij NLP heeft meegemaakt, is het nu zijn missie om anderen te inspireren om ook meer uit hun leven te halen. Zijn voornaamste manier om dit te bereiken, is het coachen en trainen van deelnemers van de NLP Practitioner.

Rutney Sluis

Rutney Sluis

NLP Practitioner Trainer & Prestatiecoach

Rutney Sluis is NLP Practitioner Trainer, coach een inspirator. Een ondernemer in hart en nieren. Geboren in Zwolle en opgegroeid in Friesland. Hij besloot op zijn 16e jaar te gaan ondernemen. Op 18-jarige leeftijd ging hij fulltime als ondernemer werken en wonen in Amsterdam, voorbereidend op zijn levensmissie.

De afgelopen jaren heeft hij 600 trainingen / speeches gegeven voor meer dan 50.000 mensen. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt , directieleden en alle lagen daartussen. Als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Daniel Kluken

Daniel Kluken

Internationaal Master Coach, NLP Trainer (i.o) en Spreker
info@hetnlpinstituut.nl

Daniel is gespecialiseerd in mentale training, leiderschap, gedrag(-sverandering) en online & offline marketing. Mensen met meer dan 30 nationaliteiten volgden zijn trainingen, onder anderen in Polen, Canada, Zweden en Amerika.

Binnen NLP is hij opgeleid door de oprichter van NLP, John Grinder. Daniel verzamelde, naast NLP, technieken van over de hele wereld om zichzelf zo breed mogelijk op te leiden. Zijn leraren waren onder andere Tony Robbins, Wim Hof (The Iceman), S.N. Goenka en Andy Harrington.

Met een achtergrond in (project)management en als trainer in marketing vertaalt Daniel de krachtige technieken van persoonlijke ontwikkelingen en NLP naar zowel particulieren als bedrijven en grotere instanties. Ook adviseert hij coaches, trainers en bedrijven hoe zij hun marketing optimaal kunnen inzetten.

Anna Bleeker

Anna Bleeker

Opleidingsmanager
info@hetnlpinstituut.nl

Anna werkt sinds 2016 als opleidingscoach tijdens de NLP-opleidingen en als algeheel opleidingsmanager. Ze voorziet (potentiële) deelnemers van passend advies en zorgt ervoor dat communicatie, inschrijvingen en administratie goed verlopen.

Haar achtergrond in de Toegepaste Psychologie en passie voor taal en communicatie zorgen ervoor dat ze de essentie van NLP doorzet in het managen van de opleidingen. Zorgvuldige en persoonlijke aandacht vindt zij het belangrijkst in het werk bij Het NLP Instituut.

Aankomende Workshops

Schrijf je in voor de volgende workshops: