Onze mensen

Maak kennis met ons team van professionele en ervaren opleiders en toegewijde adviseurs

 • Drs. Roderik Kelderman

  Psycholoog, Oprichter Het NLP Instituut & Internationaal NLP Trainer

  Roderik Kelderman is internationaal NLP Trainer en de oprichter van het NLP Instituut. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door o.a. Dr. Richard Bandler (co-founder van NLP zelf),  Dr. Tad James, Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD.

  Daarnaast is Roderik auteur op het gebied van NLP, communicatie en zelfontwikkeling, met diverse uitgebrachte boeken (te vinden op o.a. bol.com).

  Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid. In de afgelopen tien jaar heeft hij meer dan 100.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica en heeft internationaal gezien training geven (naast Nederland en België), in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

 • Petra Zijderveld MBM

  Internationaal NLP Trainer & Systemisch Coach, Familie-, en Organisatieopsteller

  Petra is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar praktijk als internationaal gecertificeerd NLP trainer, Systemisch Coach, familie -, en organisatieopsteller en MfN mediator. Petra is opgeleid dooreen aantal gevestigde namen zoals Robert Dilts, Judith De Lozier, Anne Linden, Richard Bandler, Bert Hellinger en Matthias Varga von Kibed.

  Petra heeft jarenlange ervaring binnen de overheid en de zakelijke dienstverlening. Haar achtergrond is Personeel en Arbeid en Bedrijfskunde en actief geweest binnen diverse management functies, waaronder verander-, tactisch- en strategisch management. Leiderschap stond hierin altijd centraal.

 • Daniel Kluken

  Internationaal Master Coach, NLP Trainer en Spreker

  Daniel is gespecialiseerd in mentale training, leiderschap, gedrag(-sverandering) en online & offline marketing. Mensen met meer dan 30 nationaliteiten volgden zijn trainingen, onder anderen in Polen, Canada, Zweden en Amerika.

  Binnen NLP is hij opgeleid door de oprichter van NLP, John Grinder. Daniel verzamelde, naast NLP, technieken van over de hele wereld om zichzelf zo breed mogelijk op te leiden. Zijn leraren waren onder andere Tony Robbins, Wim Hof (The Iceman), S.N. Goenka en Andy Harrington.

Laat je inspireren