Wie zijn wij

Het NLP Instituut is een erkend opleidingsinstituut dat hoogwaardige opleidingen en trainingen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Succesvol in de praktijk

Onze aanpak is heel persoonlijk met een focus op praktische toepassing. Onze opleidingen en trainingen zijn resultaatgericht middels een combinatie van inzicht, vaardigheid en persoonlijke ontwikkeling. Je leert de kracht van NLP al vanaf de start toepassen op jezelf en anderen.

Je gaat actief en doelgericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en communicatievaardigheden, zodat jij succesvol je doelen gaat bereiken.

Groei met impact

  • Onze opleidingen en trainingen worden constant verbeterd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NLP en psychologie
  • Onze opleidingen en trainingen zijn grotendeels gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken
  • Onze persoonlijke aandacht en begeleiding zorgt voor positieve ontwikkeling voor iedere deelnemer
  • Onze trainers zijn gecertificeerd NLP Master Practitioners, maar hebben ook een academische en wetenschappelijke achtergrond in de psychologie

Volg een NLP opleiding en/of een van onze trainingen (ook InCompany beschikbaar) en ervaar zelf de positieve impact op je ontwikkeling of organisatie.

Onze mensen

José Garcia

José Garcia

Opleidingsadviseur
info@hetnlpinstituut.nl

José werkt sinds medio 2017 als Opleidingsadviseur bij Het NLP Instituut. Na het succesvol afronden van de NLP Practitioner Opleiding ontstond zijn passie voor NLP. Hij wou betrokken blijven bij Het NLP Instituut en helpt in zijn huidige rol toekomstige deelnemers met het geven van aanvullende informatie over de diverse opleidingen en bij het maken van de beste keuze.

Met meer dan 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling komt hij graag met u in contact om samen te kijken welke opleiding van Het NLP Instituut de meeste vruchten gaat opleveren. Dit op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Drs. Roderik Kelderman

Drs. Roderik Kelderman

Oprichter & Internationaal NLP Trainer

Roderik Kelderman is oprichter en internationaal NLP Trainer bij het NLP Instituut. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door o.a. Dr. Richard Bandler (co-founder NLP),  Dr. Tad James, Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD. Roderik is daarnaast auteur op het gebied van NLP; zijn boeken zijn o.a. te vinden op bol.com.

Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid op het werk en als ondernemer. In de afgelopen 10 jaar heeft hij meer dan 70.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica. Ook heeft hij, naast Nederland en België, lezingen gegeven in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

Petra Zijderveld MBM

Petra Zijderveld MBM

Internationaal NLP Trainer & Systemisch Coach, Familie-, en Organisatieopsteller

Petra is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar praktijk als internationaal gecertificeerd NLP trainer, Systemisch Coach, familie -, en organisatieopsteller en MfN mediator. Petra is opgeleid dooreen aantal gevestigde namen zoals Robert Dilts, Judith De Lozier, Anne Linden, Richard Bandler, Bert Hellinger en Matthias Varga von Kibed.

Petra heeft jarenlange ervaring binnen de overheid en de zakelijke dienstverlening. Haar achtergrond is Personeel en Arbeid en Bedrijfskunde en actief geweest binnen diverse management functies, waaronder verander-, tactisch- en strategisch management. Leiderschap stond hierin altijd centraal.

Petra; ‘Mijn missie is om datgene wat mensen al weten (het geleerde) te verbinden met datgene wat mensen van nature in zich hebben. Om zo mensen bewust te maken en op die manier een stap verder helpen. Hierbij ben ik de spiegel om de onbewuste processen bij de ander zichtbaar te maken, zodat er weer mogelijkheden tot andere keuzes ontstaan. Ik laat graag mensen hun eigen wijsheid ontdekken om zo hun volle potentieel te kunnen benutten. Hierbij ligt mijn focus op de kern, want daarin zit alles wat je nodig hebt en spreekt je innerlijke drijfveren aan’

Daniel Kluken

Daniel Kluken

Internationaal Master Coach, NLP Trainer (i.o) en Spreker

Daniel is gespecialiseerd in mentale training, leiderschap, gedrag(-sverandering) en online & offline marketing. Mensen met meer dan 30 nationaliteiten volgden zijn trainingen, onder anderen in Polen, Canada, Zweden en Amerika.

Binnen NLP is hij opgeleid door de oprichter van NLP, John Grinder. Daniel verzamelde, naast NLP, technieken van over de hele wereld om zichzelf zo breed mogelijk op te leiden. Zijn leraren waren onder andere Tony Robbins, Wim Hof (The Iceman), S.N. Goenka en Andy Harrington.

Met een achtergrond in (project)management en als trainer in marketing vertaalt Daniel de krachtige technieken van persoonlijke ontwikkelingen en NLP naar zowel particulieren als bedrijven en grotere instanties. Ook adviseert hij coaches, trainers en bedrijven hoe zij hun marketing optimaal kunnen inzetten.

Anna Bleeker

Anna Bleeker

Opleidingsmanager
info@hetnlpinstituut.nl

Anna werkt sinds 2016 als opleidingscoach tijdens de NLP-opleidingen en als algeheel opleidingsmanager. Ze voorziet (potentiële) deelnemers van passend advies en zorgt ervoor dat communicatie, inschrijvingen en administratie goed verlopen.

Haar achtergrond in de Toegepaste Psychologie en passie voor taal en communicatie zorgen ervoor dat ze de essentie van NLP doorzet in het managen van de opleidingen. Zorgvuldige en persoonlijke aandacht vindt zij het belangrijkst in het werk bij Het NLP Instituut.

Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ontdek je kracht

Metaprofiel Test

Je metaprogramma bepaalt hoe jij denkt, voelt, filtert en waarneemt in diverse situaties. Ontdek je sterke en zwakke punten met de Metaprofiel Test.

Start mijn test