Succesvolle persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar de meest effectieve manier om jezelf verder te ontwikkelen? Misschien heb je al enkele stappen ondernomen in je persoonlijke ontwikkeling, zoals het lezen van zelfhulpboeken of het volgen van seminars en workshops om nieuwe kennis te vergaren. Het is goed mogelijk dat je toch het gevoel ervaart dat er meer is en je nog niet bent waar je wilt zijn.

NLP gaat over jezelf ontwikkelen en je leven verrijken. Door dit in je dagelijks leven toe te passen, verkrijg je meer controle over jezelf en je persoonlijke groei. Middels onze trainingen leer je op een realistische manier op jezelf reflecteren. Je leert over effectieve communicatie, wat je waarden en overtuigingen zijn en hoe succesvol je doelen bereikt.

Daarnaast biedt de NLP Practitioner opleiding technieken waarmee je meer inzicht en creativiteit verkrijgt in je communicatie, en waarmee je meer geluk ervaart; of dit nu meer zelfvertrouwen, meer vrijheid, meer verbinding met jezelf en anderen of het overwinnen van uitdagingen is.

Effectiever communiceren

Communicatie is respons. Hoe breng je nu duidelijk de boodschap over die je wilt uitzenden en hoe zorg je voor het gewenste resultaat? Om te voorkomen dat je vastloopt in een gesprek en om te zorgen dat je de juiste woorden weet te vinden, is het belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen communicatiepatronen.

Leer hoe effectief communiceren met jezelf en anderen werkt, door het NLP communicatiemodel. Hiermee kun je naadloos aansluiten op het wereldmodel van de ander en met passende vragen het resultaat bereiken wat je voor ogen hebt.

Je taalgebruik beïnvloedt niet alleen je communicatie, maar ook de gemoedstoestand en mentale ervaring van jou en de ander. Met NLP zorg je ervoor dat je concreet datgene communiceert wat je wil overbrengen.

Sterker zelfvertrouwen

Wil je zelfverzekerder zijn en minder angst ervaren? Durf je weinig nieuwe uitdagingen aan te gaan en ben je onzeker over je kunnen of kennis?

Door technieken in de NLP Practitioner leer je sterker in je schoenen staan. Je ontvangt handvatten waardoor je in alle facetten van je leven meer zelfvertrouwen zult ervaren en je zult leren hoe je op elk moment moed en kracht bij jezelf kunt oproepen.

Ook leer je met NLP hoe je een positief zelfbeeld kunt creëren voor jezelf, en hoe je jouw visie en zelfbeeld assertief en duidelijk kunt overbrengen op de wereld.

Uitdagingen overwinnen

Hoe zou het zijn als je wél de controle had over je overtuigingen en onzekerheden? Als jij je zelfbeeld kon omzetten naar een krachtgevend, positief zelfbeeld? Iedereen heeft uitdagingen in zijn of haar leven, maar niet iedereen weet deze succesvol te overwinnen.

Als je regelmatig angst, onzekerheid en stress ervaart dan heeft dit een negatieve uitwerking op je dagelijks leven. Hier komt ook vaak het gevoel van het ’vastzitten’ en ‘geen controle hebben’ vandaan. NLP is erop gericht jou inzicht te geven in de achterliggende oorzaken en beperkende overtuigingen, om vervolgens deze om te zetten in krachtgevende overtuigingen.

Verbinding met jezelf en anderen

Vraag jij jezelf weleens af of je wel goed genoeg bent, of wat mensen nu écht van je vinden? In relaties met anderen, zowel als met jezelf, komen vaak veel twijfels kijken.

NLP helpt je in het verkrijgen van oprechte verbinding in de relatie met jezelf en anderen. Geef jezelf inzicht in wat jouw wereldmodel inhoudt, op welke waarden en overtuigingen deze is gebaseerd en wat jou in je leven echt gelukkig zal maken. Kom dichterbij jezelf door op een open en eerlijke manier verbinding te creëren met jezelf en de mensen om je heen.

Meer vrijheid in doen, denken en voelen

Hoe zou je leven er uit zien als je complete vrijheid had? Als je kon leven onder jouw eigen voorwaarden, onafhankelijk van wat de wereld, je privé-leven of je werk van je vraagt?

Of het nu gaat om innerlijke vrijheid of vrijheid op professioneel vlak – met NLP maak jij die keuze zelf. Je leert ontdekken wat je wilt, nodig hebt en hoe jij je persoonlijke doelen succesvol kunt bereiken.

Krijg inzicht in je beperkende patronen en doorbreek deze om je leven in vrijheid te sturen, los van alle externe factoren die dit dagelijks beïnvloeden.

Resultaten die je mag verwachten

  • Keuzevrijheid te creëren voor jezelf en anderen
  • Vaardigheden om jezelf en anderen positief te beïnvloeden
  • Bewustwording van de invloed van taal op je eigen denkpatronen en gemoedstoestanden
  • Binnen minuten van ongewenste gevoelens af te komen
  • Effectief op jezelf te reflecteren voor meer persoonlijke groei
  • Emotionele en persoonlijke vrijheid creëren op elk gewenst moment
  • Succesvol persoonlijke doelen bereiken, ongeacht de omstandigheden
  • Gewenste gemoedstoestanden (zoals energie en motivatie) ervaren wanneer jij wilt
  • Juiste strategieën toepassen om succesvol je persoonlijke doelen te realiseren
Opleiding Bekijken Brochure Downloaden
Opleiding Bekijken

Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ontdek je kracht

Metaprofiel Test

Je metaprogramma bepaalt hoe jij denkt, voelt, filtert en waarneemt in diverse situaties. Ontdek je sterke en zwakke punten met de Metaprofiel Test.

Start mijn test