Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ervaringen

Onze deelnemers scoren ons gemiddeld een 9,6 uit meer dan 933+ ervaringen. Dit is het bewijs dat je bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit met het beste resultaat voor jouw ontwikkeling.

Bekijk alle ervaringen op Springest

 • Het was een zeer verrijkende ervaring. Roderik is een geweldige trainer! De dynamiek in de groep was ongeloofelijk hoog, iedereen was er voor elkaar en hielp elkaar waardoor het niveau hoog lag en de leerstof makkelijk op te nemen was. Roderik bracht de leerstof ook op een fijne en natuurlijke manier over. Hij nam ook de tijd om al je vragen te beantwoorden en was ook heel aandachtig naar iedereen toe. En hoewel sommige dagen pittig waren, ik ging steeds met een WAUW gevoel naar huis. En naast de kennis die ik heb opgedaan heb ik ook geweldige mensen leren kennen waar ik ook van heb geleerd. En dat is onbetaalbaar!

  Jade (Freight Agent)
  Foto van Jade (Freight Agent)
 • Door deel te nemen aan de master Practitioner sta ik positief in het leven en heb ik meer grip op mijn leven. Ik ben erg bewust geworden van waar ik sta in mijn leven en waar ik naartoe ga.

  Ser (Manager Marketing & Communicatie bij Gotcha! Promotions)
  Foto van Ser (Manager Marketing & Communicatie bij Gotcha! Promotions)
 • Wat een enorme Return On Investment geven deze twee trainers. Ze delen werkelijk alles wat ze in zich hebben aan kennis, aan ervaringen en inzichten. Geven elke keer weer net dat beetje extra. Als trainee hang je aan hun lippen, elk woord en elk gebaar is en wordt zo goed gekozen!
  En dat ziet er dan uit alsof het geheel spontaan ontstaat. Ze spelen ontzettend goed op elkaar in en geven zoveel! Daarnaast worden ze wanneer ze inschatten dat het nodig is, bijgestaan door andere trainers (in opleiding) zoals Sara Se (ook zo'n ontzettend interessante vrouw waar ik veel van geleerd heb). Het niveau is wat je mag verwachten van een master. Locatie Klein Heiligland in Haarlem; in één woord heerlijke locatie! Kortom: zoveel geleerd, een tweede wereld is voor mij open gegaan en ik ga hier zo van genieten!

  Diony (Allround HR-specialist)
  Foto van Diony (Allround HR-specialist)
Brochure NLP Master Practitioner

Gratis Opleidingsbrochure

Brochure NLP Master Practitioner

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden