Onze mensen

Maak kennis met ons team van professionele en ervaren opleiders en toegewijde adviseurs

 • Irene Maas

  NLP Trainer en Master Coach

  Irene is sinds 2002 coach en werkt als internationaal NLP trainer & mastercoach voor het NLP instituut. Ze heeft naast haar werkzaamheden binnen het NLP instituut in Hoorn haar vaste praktijk voor persoonlijke coaching en oefentherapie. Naast haar jarenlange ervaring als oefentherapeut Mensendieck en lichaamscoach, waarbij psychosomatische factoren altijd centraal staan, richt ze zich op het algehele welzijn van jou. NLP sluit daar naadloos op aan. Irene is een in-house opgeleide trainer en mastercoach en ze weet je op een oordeelloze, heldere en inspirerende manier te stimuleren om meer uit jezelf te halen, zodat je met meer ruimte naar jezelf en naar een ander kan kijken.

 • Arjan Heijmans

  Internationaal NLP Trainer

  Na het afronden van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HTS, is Arjan met een kleine omweg in het bedrijf van zijn ouders gaan werken. Na dit vervolgens ook nog enkele jaren als eigenaar voortgezet te hebben, heeft hij het leven omgegooid. Door NLP kwam hij erachter dat, zoals hij zegt, het leven maakbaar is en het familiebedrijf was niet dat gene waar hij voor gemaakt was. Sindsdien traint en coached Arjan mensen zowel op fysiek als mentaal vlak. “een geweldige combinatie,” aldus Arjan “want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezond lichaam helpt je geest gezond te houden en andersom”. “Become your own hero” is Arjans favoriete quote. “Onze helden en andere inspirerende personen, kunnen ons enorm motiveren. En wat is er uiteindelijk nog mooier dan zelf de held in jouw eigen leven te worden?!”

 • Lies Hijdra

  NLP Trainer en Transformatie Coach

  Lies Hijdra is gecertificeerd NLP-trainer en Transformatie Coach met als specialisatie communicatie, persoonlijk leiderschap en hypnose. Ze heeft communicatiewetenschappen gestudeerd en binnen NLP is ze opgeleid door een aantal gevestigde namen zoals Richard Bandler, Tony Robbins, John La Valle en John Overdurf. Verder heeft ze zich door de jaren heen ontwikkeld op het gebied van healing, hypnose, spiritualiteit en systemisch werk. Naast het coachen en trainen werkt Lies ook aan merk- en communicatie strategieën voor vooraanstaande (wereld)merken zoals Danone, Friesland Campina, KPN, Nestlé, Sara Lee en Unilever. De overlap coachen, trainen en consultancy is: het stellen van de juiste vragen en het genereren van baanbrekende inzichten, ideeën en kansen die zowel mensen als merken laten groeien. Haar kennis van marketing, communicatie, psychologie en business integreert ze in trainingen en coaching sessies. Lies gelooft in het krachtige potentieel dat in elk individu schuilt. Ze geniet ervan om mensen te zien transformeren. Haar missie is dat mensen gaan ontdekken waar ze energie van krijgen, dat ze hun eigen talenten en kracht gaan ervaren en vooral: gelukkiger worden.

 • Steff Runderkamp

  Internationaal NLP Trainer

  Tijdens zijn studie marketingmanagement werd Steff voor het eerst geconfronteerd met zichzelf. Onverklaarbare lichamelijke klachten en een voortdurend gevoel van angst namen vaak het stuur in handen; hij wist niet hoe hij verder moest. Een half jaar verhuizen naar het buitenland heeft hem in aanraking gebracht met NLP.

 • Drs. Roderik Kelderman

  Psycholoog, Oprichter Het NLP Instituut & Internationaal NLP Trainer

  Roderik Kelderman is internationaal NLP Trainer en de oprichter van het NLP Instituut. Hij maakte deel uit van de founding class van NLP Master Coaches in Nederland. Hij is opgeleid door o.a. Dr. Richard Bandler (co-founder van NLP zelf),  Dr. Tad James, Dr. Vincent van der Burg, Anthony Robbins en Paul McKenna PhD.

  Daarnaast is Roderik auteur op het gebied van NLP, communicatie en zelfontwikkeling, met diverse uitgebrachte boeken (te vinden op o.a. bol.com).

  Roderiks specialisatie is geluk en weerbaarheid. In de afgelopen tien jaar heeft hij meer dan 100.000 mensen bereikt met zijn passie voor zelfontwikkeling. Hij is coach geweest in verschillende TV-afleveringen op Veronica en heeft internationaal gezien training geven (naast Nederland en België), in Hollywood, San Diego, Las Vegas, New York, Duitsland, Brazilië en Thailand.

 • Petra Zijderveld MBM

  Internationaal NLP Trainer & Systemisch Coach, Familie-, en Organisatieopsteller

  Petra is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar praktijk als internationaal gecertificeerd NLP trainer, Systemisch Coach, familie -, en organisatieopsteller en MfN mediator. Petra is opgeleid dooreen aantal gevestigde namen zoals Robert Dilts, Judith De Lozier, Anne Linden, Richard Bandler, Bert Hellinger en Matthias Varga von Kibed.

  Petra heeft jarenlange ervaring binnen de overheid en de zakelijke dienstverlening. Haar achtergrond is Personeel en Arbeid en Bedrijfskunde en actief geweest binnen diverse management functies, waaronder verander-, tactisch- en strategisch management. Leiderschap stond hierin altijd centraal.

 • Daniel Kluken

  Internationaal Master Coach, NLP Trainer en Spreker

  Daniel is gespecialiseerd in mentale training, leiderschap, gedrag(-sverandering) en online & offline marketing. Mensen met meer dan 30 nationaliteiten volgden zijn trainingen, onder anderen in Polen, Canada, Zweden en Amerika.

  Binnen NLP is hij opgeleid door de oprichter van NLP, John Grinder. Daniel verzamelde, naast NLP, technieken van over de hele wereld om zichzelf zo breed mogelijk op te leiden. Zijn leraren waren onder andere Tony Robbins, Wim Hof (The Iceman), S.N. Goenka en Andy Harrington.

Laat je inspireren