HRM

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor zowel mensen als de organisatie. Hoe haal je het beste uit de mensen waarmee je werkt en hoe stimuleer je innovatie, verandering en prestatie op de meest efficiënte manier? Hoe word jij de ultieme personeels- talentontwikkelaar? Hoe kan jij op een professionele manier beter en effectiever communiceren naar je collega’s?

Met NLP leer je de vraagstukken en veranderingen van de organisatie op de juiste manier te implementeren bij een diverse organisatiecultuur. Je weet beter om te gaan met weerstand en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is – en blijft. Bij voortgang- en evaluatiegesprekken let je op de achterliggende behoefte en anticipeer je daar beter op. Dankzij de praktijkgerichte trainingen van NLP creeër je sneller inzicht in de behoeften van jouw gesprekspartner(s), zodat je in je communicatie effectief stuurt naar een wederzijds positief resultaat. Je brengt meer inzicht bij je collega’s teweeg en ondersteunt deze positiever.

Bij het implementeren van nieuwe organisatiedoelen, breng je een betere gemoedstoestand mee voor jou en je collega’s door het inzetten van verschillende NLP technieken. Als HRM professional ben je de belangrijkste schakel tussen de organisatie en zijn medewerkers – laat jezelf nog zelfverzekerder voelen en werken, en ga aan de slag met NLP.

Leerpunten

  • Je voert effectievere gesprekken met je collega’s
  • Je weet iedereen te motiveren en inspireren op de werkvloer, om efficiënter te werk te gaan
  • Je voortgang- en evaluatie gesprekken verlopen beter dankzij de veilige sfeer die jij aanbiedt
  • Je weet op een professionele manier naar je collega’s te communiceren en weet zakelijke aspecten goed te bespreken
  • Je ziet in wat de behoeften van je collega’s zijn en weet hier feilloos op in te spelen

Blogs

Opleiding Bekijken Brochure Downloaden
Opleiding Bekijken

Gratis Opleidingsbrochure

Ontvang de opleidingsbrochure met uitgebreide informatie over de opleiding direct in je mailbox.

Brochure Downloaden

Ontdek je kracht

Metaprofiel Test

Je metaprogramma bepaalt hoe jij denkt, voelt, filtert en waarneemt in diverse situaties. Ontdek je sterke en zwakke punten met de Metaprofiel Test.

Start mijn test